Mea hoʻolako ʻoihana no ka ʻike ʻana i ka radiation

15 makahiki hana hana
hae

Hoʻomaikaʻi iā Shanghai Renji i ka ʻae ʻia ʻana o ka pau ʻana o ke kahua hana puka puka kula ʻo Suzhou

I kēia mau lā, ua hoʻolaha ʻo Soochow University i ka "Notice on the Announcement of the expiry acceptance results of Soochow University Graduate Workstations in 2023", a ua hala ʻo Shanghai Renmachine i ka ʻae ʻana.

renji

Mai ka hana hui 'ana o ke Kulanui o Suzhou puka Workstation me ke Kula o Radiation Medicine a me ka palekana o Soochow University Health Center ma 2018, Shanghai Renji i mau strictly hahai i ka "Suzhou University Graduate Workstation Management Measures", hoʻokō i ke kumu o ka puka puka hana hana, me ka ikaika. hana i nā kuleana kūpono, koho i ka hui postgraduate, hāʻawi i nā kūlana kiʻekiʻe o ka noho ʻana a me ka noiʻi ʻepekema, a hoʻokō i nā kālā noiʻi.E paipai i nā kulanui e lawelawe i ka hoʻokele waiwai a me ka pilikanaka ma ke ʻano he alakaʻi, hoʻoikaika hohonu i ka hui ʻoihana-university-noiʻi.

I ka pae aʻe, e hāʻawi ʻo Shanghai Renji i ka pāʻani piha i kāna hana ponoʻī a me ka noiʻi a me ka hoʻomohala ʻana i nā pono, e hoʻonui i nā hana e hoʻoikaika i ke kūkulu ʻana i ka noiʻi ʻoihana a me nā talena kiʻekiʻe, e hāʻawi i kahi kūlana hoʻonaʻauao maikaʻi a me nā manawa aʻo no nā limahana inbound, hoʻoulu i ka ʻepekema. noiʻi hoihoi a me ka hana hou, a paipai i ka hoʻomohala ʻana i nā ʻoihana a me nā kulanui e hoʻokō i kahi "lanakila lanakila" me ka hoʻomohala ʻana o ka hana a me ka hoʻonaʻauao.


Ka manawa hoʻouna: Jan-04-2024